Wat is Reincarnatie ?

 Reincarnatie betekent letterlijk "Opnieuw vlees worden" . Er wordt mee bedoeld dat je met tussenpozen telkens weer op deze wereld terugkomt.Dat proces kan zich vele malen herhalen.Telkens opnieuw deze wereld opzoeken om een nieuwe gelegenheid te hebben om verder te groeien, te doen wat je volgens jou doen moet en doen wilt. Zoals voor alles op paranormaal gebied geldt ook voor re�ncarnatie ; je kunt niet echt bewijzen dat het bestaat. Wel zijn er vele bijzondere ervaringen van mensen die je aan het denken zetten. Ikzelf heb ook zulke ervaringen, en el had ik ze niet, gewoon door na te denken kom ik toch telkens weer toto de conclusie dat ik het veel logischer vind dat re�ncarnatie wel bestaat dan dat het niet zo zou zijn. Wetenschap over dit onderwerp is er niet echt.

Niet iedereen maar sommigen onder ons, zijn echt benieuwd naar de omstandigheden waarin een van hun vorige levens zich heeft voorgedaan.

Vragen hierbij zijn onder andere : Was ik een man of een vrouw ? had ik kinderen ? In welke eeuw leefde ik ? en waar was het ergens in Europa of een ander werelddeel ? Wat was toen mijn huidskleur ? Wat was mijn naam ? enzomeer ....

Problemen waar je nu mee zit komen vaak voort uit eerder opgedane indrukken, bijvoorbeeld boulemie (vraatzucht), anorexia (magerzucht), angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, hoogtevrees, pleinvrees, enzovoort komen voor uit onverwerkte gevoelens. Ook lichamelijke klachten zoals onverklaarbare pijnen enzovoort kunnen dezelfde oorzaak hebben.Met deze therapie kan men klaarheid en oplossingen brengen.

Deze reis naar uw verleden duurt minstens 2 a 3 uur. Hier is het ook belangrijk te weten dat er geen hypnose wordt toegepast !! U wordt dus bij volle bewustzijn in een van uw vorige levens gebracht. De beelden die u ziet, zult u nooit vergeten, en alles wat je vertelt, wordt op CD opgenomen.

 

Erkent  regressie,-Reincarnatietherapeut van Dimschool vzw.