Wat is Automatisch schrift ?

 waarom gebruik je het ?

 

Door bepaalde gebeurtenissen in mijn leven heb ik de kans gekregen om via automatisch schrift contact te hebben met gene zijde. Hierbij schrijft mijn hand zonder dat ik er enig invloed op uitoefen. Dit contact was eerder toevallig en ik stelde er mij in het begin ook vragen bij. Wat gebeurt er nu ? Wat is er gaande ? kan dit ? Daar ik mij vroeger niet bezig hield met spiritualiteit wist ik niet wat er gebeurde.

Toen begon ik mij te verdiepen in deze wereld en raakte echt gefacineerd door de kennis die me werd bijgebracht via automatisch schrift.

Daardoor kan ik nu wel stellen dat ze aan gene zijde helpen waar het kan en de onvoorwaardelijke liefde die men "aan de overkant" als normaal beschouwd op de mensen hier op aarde wil overbrengen.

Indien je meer wilt weten over het leven aan gene zijde en hoe het gesteld is met de dierbaren die ons verlaten hebben, kan je me steeds contacteren om een afspraak te maken. Zo kunnen veel problemen en vragen waar de achtergeblevenen mee zitten toch nog een antwoord krijgen.

 

In het kort :

Je zit met vragen na het overlijden van een geliefde, vriend, kennis?

Hoe stelt de overledene het aan gene zijde?

Je hebt niet alles kunnen zeggen of vragen aan je dierbare voordat hij/zij deze aarde verliet.

Stel de vraag en je krijgt antwoord !!